789 270 887 krisoff1@wp.pl

Zabezpieczenie firm przed szkodnikami wg HACCP IFS BRC

HACCP-logo1brc-ifs

 

 

 

 

 

 

 

Prowadzenie monitoringu DDD , zgodnie z systemami HACCP , IFS , BRC

Monitoring poprzez obsługę urządzeń deratyzacyjnych z substancją wabiącą
• karmniki
• chwytacze
• pułapki

Monitoring za pomocą urządzeń dezynsekcyjnych z substancją wabiącą tj
• lampy owadobójcze rażące i lepowe
• detektory owadów
• pułapki na owady

Firma nie mająca stałego monitoringu , nie można stwierdzić faktycznego występowania owadów i gryzoni , ponieważ większość szkodników żeruje w momencie kiedy się tego nie spodziewamy .

Dzięki prowadzeniu stałego monitoringu szkodników :

  • szybko wykryjemy szkodniki
  • urządzenia monitorujące wyłapią owady
  • wyłapanie owadów pozwoli na rozpoznanie szkodnika i podjęcia odpowiednich działań
  • zmniejszymy ryzyko zanieczyszczenia produktu i kosztów poniesionych np w sytuacji cofnięcia partii zanieczyszczonego towaru przez szkodniki